Tuesday, 03 May 2016 11:15

Unicitate

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Unicitate

Ne comparăm cu ceilalți și suntem comparați de către ceilalți cu diverse reprezentări de conformitate, normalitate, aliniere la standardele variatelor grupuri prin care circulăm. Ne străduim chiar să devenim conformi, să respectăm tot soiul de reprezentări, pentru a fi acceptați, plăcuți, apreciați, de către ceilalți.

Te-ai întrebat vreodată care este prețul acestei conformități? Ce câștigi, și ce pierzi, prin compararea cu alții și prin dorința de a fi la fel ca ei?

Între conformitate și unicitate, există un infinit de pași. Tu ce pași ai încerca?

Read 3019 times Last modified on Friday, 17 June 2016 11:41
Iulia Dobre-Trifan

Sunt o persoana dinamică, eficientă, ambițioasă. Sunt coach certificat de Noble Manhattan și IIC&M și îmi place să lucrez cu persoane care își doresc multe de la viață și care știu că toate lucrurile bune sunt cel puțin posibile.

Am un parcurs profesional frumos, am experimentat hands-on management și antreprenoriat. Îmi bazez practica de coaching pe cunoașterea pragmatică a provocărilor specifice mediilor profesionale în continuă și accelerată schimbare, cât si pe convingerea mea personală că toți oamenii care vor și pot vor găsi o cale.

Îmi plac provocările și mă asigur că aduc în jurul meu, prin ceea ce fac, entuziasm și încredere, atât față de rezultatele propuse, cât și față de călătoria până la rezultate.

Am o filosofie simplă: Viziune, Pasiune, Perseverență. Vezi, Crezi, Obtii.

coaching.progsquad.ro

Social Profiles

LinkedIn
More in this category: « Loialitate A vrea »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

JoomShaper