Friday, 10 May 2013 17:28

Ghidul de la caiac

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Am incercat de curand cateva sporturi conexe apei. Caiac-ul a fost unul din ele, dat fiind ca locatia turistica in care ma aflam permitea cateva trasee spectaculoase prin insule de mangrove.

Ghidul nostru era un tip la vreo 40 de ani, caruia ii placea natural si vizibil jobul lui si era si foarte comunicativ. Ne-a povestit despre evolutia mangrovelor si ne-a aratat tipuri de pesti, ne-a explicat cateva lucruri tehnice despre navigarea in caiac, ne-a sugerat si barurile local de interes, pe scurt, si-a indeplinit foarte bine rolul de ghid.

Ce mi s-a parut remarcabil la acest om a fost eleganta cu care isi organizase job-urile in jurul pasiunilor proprii. Imbinarea utilului cu placutul, dus la un nivel de daily jobs, ambele utile si placute.

In plus fata de a fi ghid, tipul preda ceramica la un colegiu local. Iar pe timpul verii, cat era prea cald in statiunea unde eram noi, mergea la un prieten intr-o zona cu clima mai rece si facea river-rafting. Tot asa – job&passion.

Lectia pe care am luat-o cu mine este ca pasiunea in sine este o forma de frumos. Daca reusesti sa o imbini cu ceea ce faci, devine o forma de arta. Pasiunea poate fi, deci, o arta.

 

Read 3089 times Last modified on Saturday, 31 October 2015 10:37
Iulia Dobre-Trifan

Sunt o persoana dinamică, eficientă, ambițioasă. Sunt coach certificat de Noble Manhattan și IIC&M și îmi place să lucrez cu persoane care își doresc multe de la viață și care știu că toate lucrurile bune sunt cel puțin posibile.

Am un parcurs profesional frumos, am experimentat hands-on management și antreprenoriat. Îmi bazez practica de coaching pe cunoașterea pragmatică a provocărilor specifice mediilor profesionale în continuă și accelerată schimbare, cât si pe convingerea mea personală că toți oamenii care vor și pot vor găsi o cale.

Îmi plac provocările și mă asigur că aduc în jurul meu, prin ceea ce fac, entuziasm și încredere, atât față de rezultatele propuse, cât și față de călătoria până la rezultate.

Am o filosofie simplă: Viziune, Pasiune, Perseverență. Vezi, Crezi, Obtii.

coaching.progsquad.ro

Social Profiles

LinkedIn

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

JoomShaper