Friday, 10 May 2013 16:01

Acțiunea

Written by
Rate this item
(0 votes)

„A fi sau a nu fi” este una dintre dilemele renumite. Avea sens pe vremuri să te întrebi asta. În istorie, de-a lungul multor pași pe care civilizația i-a parcurs până unde suntem astăzi, este corect afirmat că posibilitățile erau limitate și ce putea face o persoană depindea mult de factori externi.

Azi, însă... posibilitățile sunt infinit mai multe! Dacă vrei, poți. Sau măcar poți să faci primul pas și apoi, cu perseverență, să urmăresti obiectivul dorit până îl atingi.

Cu siguranță însă obiectivele pe care ți le dorești nu ți se vor... întâmpla, pur și simplu. A aștepta nu este o soluție. A aștepta este o amânare... a fericirii pe care atingerea obiectivelor pe care ți le propui ți-ar aduce-o.

„A face sau a nu face” este, cred, formula modernă a dilemei noastre „a fi sau a nu fi”.

actiune

Vrei să fii undeva? Pășește în direcția respectivă.

Vrei să obții ceva? Cere.

Vrei să schimbi ceva? Schimbă.

Vrei să fii autorul rezultatelor vieții tale? Fă-ți viața să se întâmple.

Sau și mai simplu... acționează!

 

Read 39231 times Last modified on Saturday, 31 October 2015 10:41
Iulia Dobre-Trifan

Sunt o persoana dinamică, eficientă, ambițioasă. Sunt coach certificat de Noble Manhattan și IIC&M și îmi place să lucrez cu persoane care își doresc multe de la viață și care știu că toate lucrurile bune sunt cel puțin posibile.

Am un parcurs profesional frumos, am experimentat hands-on management și antreprenoriat. Îmi bazez practica de coaching pe cunoașterea pragmatică a provocărilor specifice mediilor profesionale în continuă și accelerată schimbare, cât si pe convingerea mea personală că toți oamenii care vor și pot vor găsi o cale.

Îmi plac provocările și mă asigur că aduc în jurul meu, prin ceea ce fac, entuziasm și încredere, atât față de rezultatele propuse, cât și față de călătoria până la rezultate.

Am o filosofie simplă: Viziune, Pasiune, Perseverență. Vezi, Crezi, Obtii.

coaching.progsquad.ro

Social Profiles

LinkedIn
More in this category: Pozitivitatea »

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

JoomShaper